Natasza & Jarek

11-08-2017 21:57:17

Polecam! Polecam! Polecam! Profesjonalna obsługa, niesamowicie przyjemna atmosfera:) Jesteśmy w 100 % zadowoleni z

nagrania, reportażu oraz sesji plenerowej.

 

Kasia & Marek

11-08-2017 06:23:00

Dziękujemy za fajną relację z naszego ślubu. Film oglądaliśmy już kilka razy (jak to na spotkaniach z rodziną :) ) i bardzo nam

się podoba. Foto księga i pozostałe zdjęcia też robią wrażenie. Plener był ciekawą przygodą w zabawnej atmosferze. Raz

jeszcze DZIĘKUJEMY.  :)

 

Natalia & Rysiek

11-05-2017 09:33:39

Z czystym sumieniem polecamy współpracę z tym zespołem. Film w świetnej jakości i bardzo dużo zdjęć więc jest z czego

wybierać. Oraz fotoksiążka, która bardzo nam się podoba. A co najważniejsze na zdjęciach w plenerze bawiliśmy sie bardzo

dobrze. Polecamy !

 

Natalia & Krzyś

2017-11-03 20:46:52

Super super i jeszcze raz super :-) profeska w każdym calu, wykonanie jak najbardziej godne polecenia. Atmosfera jak najbardziej

na plus cały czas wesoło bez żadnego spięcia dla Młodej Pary. Jeśli ktoś szuka kamerzysty jak najbardziej polecamy skorzystać z

usług KUŹMAart. Jeszcze raz dziękujemy za super pamiątkę :-):-):-)

 

M&D&J&A

2017-10-20 20:25:32

Pełen profesjonalizm i talent :) Jesteśmy bardzo zadowoleni, piękne zdjęcia, które niewątpliwie są dla Nas wspaniałą pamiątka. Nie

zawiedziecie się wybierając właśnie KUŹMAart, każda chwila, każdy moment jest uwieczniony, doskonale wiedzą kiedy nacisnąć

spust migawki, by zrobić wspaniałe zdjęcie. Polecamy bez dwóch zdań! A My jeszcze nie raz wrócimy :) Pozdrawiamy :)

 

Werka & Jakub

2017-10-19 20:15:02

Profesionalni w swoim fachu, mnóstwo zdjęć, fotoksięga zaje*ista :) Przede wszystkim przemili ludzie z ogromnym poczuciem

humoru i pomysłami podczas sesji zdjęciowych. Jak najbardziej gorąco wszystkim polecamy.! :) Dziękujemy po raz setny. :):):)

 

Rudzia & Siwy

2017-09-20 21:35:04

Współpraca super, mega atmosfera zarówno podczas wesela jak i sesji. Pełna profeska, GORĄCO polecamy :)

 

Kamila

2017-08-28 14:22:15

Świetna współpraca, profesjonalizm. Zdjęcia fantastyczne. Wszyscy zadowoleni. Jeszcze nie raz skorzystam z usług. Polecam

gorąco :)

 

O & H

2017-07-14 07:12:13

Przyjemna atmosfera, profesjonalne podejście i zachwycający efekt końcowy. Szczerze polecamy!

 

Natalia

2017-02-02 13:01:01

Pełen profesjonalizm. Świetna współpraca, rewelacyjne zdjęcia, jak i film. Polecam w 100% :)

 

Małgorzata

2016-11-25 14:00:02

Pełen profesjonalizm!!! Super współpraca a Pan Krzysztof bardzo miły.Fantastycznie się z nim współpracuje a zdjęcia

rewelacyjne.Gorąco polecam

 

Paulina i Tobiasz

2016-10-26 14:40:38

Cóż innego można napisać, jak tylko pełen profesjonalizm i zachwycające zdjęcia. Dodatkowo,otrzymana fotoksięga jest

rewelacyjna - zachwyciła nie tylko Nas, ale i naszą rodzinę i znajomych. Dzięki KUŹMAart mamy wspaniałą pamiątkę na całe życie

:) Polecamy przyszłym parom młodym i nie tylko. Dziękujemy! :)

 

K&Z

2016-10-26 09:15:20

... co tu wiele pisać. Ilość przyznanych gwiazdek mówi sama za siebie:) Wszystko w najwyższej jakości usług. Nagranie i zdjęcia

zawierające najważniejsze momenty, które dodatkowo "streszczone" zostały w klipie i fotoksiędze, które zachwyciły wszystkich!

Polecam!

 

A&S

2016-10-26 08:50:06

Mnóstwo zdjęć i rewelacyjne ujęcia, przepiękna fotoksiega, która zachwyca wszystkich :-) ponadto miła atmosfera z dawką

humoru podczas współpracy :-)

 

Ewa Frontczak

2016-08-24 17:48:36

Rewelacyjne zdjecia oraz film , super wspolpraca Polecam w 100% :-) :-) :-) :-) :-)

 

Paulina K.

2016-08-14 22:05:48

Rewelacja obsługa! Świetne wyczucie momentów, które warto ując w teledysku. Pełna estetyka nagrania. Dziekuje za streszczenie

nagrania ze ślubu i wesela w połączeniu z zdjęciami i emocjonującymi klipami na żywo. Stworzony film ( 10 Rocznica Ślubu) był

prawdziwą i oryginalną niespodzianką dla męża, który był zaskoczony i wzruszony !!!!!! Dziękuje serdecznie za udaną współpracę i

zdecydowanie polecam !!!!!!!!!!!!!!

 

Marta

2016-06-29 13:18:09

Świetna współpraca... Piekna księga... Film i zdjęcia gotowe w tydzień... Serdecznie polecam...

 

N&M

2015-11-30 20:03:43

Swietna wspolpraca i swietny efekt koncowy ;)

Polecamy!;)

 

Patrycja

2015-11-04 11:47:06

Super współpraca, szybki czas realizacji, film świetny ale najbardziej podoba się wszystkim fotoksiega :) polecamy!!! ;)

 

Dominika

2015-11-02 21:11:59

Polecam gorąco! Jesteśmy zadowoleni z współpracy, kontaktu--zdjęc-- filmu:) Foto-książka REWELACYJNA kto oglądał bardzo

chwalił. Czas realizacji bardzo szybki . EKIPA godna POLECENIA :) Polecam w 100 % !!

 

Aleksandra

2015-08-30 12:01:51

Zdjęcia , film , montaż i nagrywanie prezentacji wykonane w pełni profesjonalnie , pomysłowośc nie zna granic !! Bardzo dobry

kontakt i świetna współpraca ! Fotoksięga godna polecenia , ponieważ jest to przepiękna pamiątka na całe życie ! :)) GORĄCO

POLECAM WSZYSTKIM !!! :)

 

M i A :-)

2015-07-18 10:33:36

Gorąco Polecam, mila i profesionalna współpraca :-) Piękne zdjęcia ślubne, nagranie weselne świetnie zmontowane :-)

 

Agniecha

2015-06-23 21:04:34

Sesja zdjęciowa przedszkolaków- MEGA ZADOWOLENI!!!! Foto-książka jako prezent na zakończenie dla pani- REWELACYJNA!!!

Pełen profesjonalizm!!! Bardzo DZIĘKUJEMY za realizację super pamiątki na wiele lat :-) GORĄCO POLECAMY!!!

 

Katarzyna

2015-04-29 21:02:08

Świetna sesja :) dziękujemy :) Polecamy !!!

 

Magdalena

2015-04-28 15:34:06

Film na 18-ste urodziny zrealizowany w pełni profesjonalnie. Poczułam sie dzieki niemu wyjatkowo i będe miała pięknie zapisane

wspomnienia na wiele lat. Polecam gorąco! :)

 

III D

2015-02-26 21:01:57

Zdjęcia i film są super. Profesjonalna robota :) Dziękujemy i pozdrawiamy - III D :)

 

Kasia i Erni

2014-11-20 17:11:15

Film świetny, fotoksięga także!! mnóstwo fajnych ujęc na filmie i zdjęc! Miła atmosfera podczas sesji i możliwośc dogadania

wszystkiego. POLECAMY!!!

 

Klaudia i Paweł

2014-10-07 21:32:28

Dziękujemy bardzo za świetnie zrobiony film. POLECAMY!

 

Natalia i Marek

2014-08-26 18:11:42

Szczęśliwi , zadowoleni i jak najbardziej godni polecenia tak uzdolnionych profesjonalistow..;)

 

Anna i Maciej

2014-08-13 18:29:46

SUPER!!!

 

Anna i Maciej

2014-08-13 18:28:42

Profesjonalna obsługa . Piękne zdjęcia i film .Jak najbardziej polecam:-) Pozdrawiam

 

Anna

2014-07-30 14:19:52

Zdjęcia super

 

Mała Mi

2014-07-24 17:32:37

Zadowolona z sesji :) godny polecenia :)

 

Natalia

2014-07-20 23:17:25

Jak najbardziej polecam! Świetna atmosfera :-) pełen profesjonalizm.. pierwsze kilka minut czułam się skrępowania ale później już

na luzie :-) polecam w 100% !

 

Sylwia

2014-05-25 21:42:31

Profesjonalizm w każdym calu. Współpraca z Krzysztofem to czysta przyjemnośc. Polecam w 100%

 

Kamciola

2014-04-06 21:09:37

Rewelacja! Okazuje się, że aparat nie gryzie :) Czysta przyjemnośc i zabawa. Efekt, fenomenalny :-) Polecam!!!

 

Filip

2014-04-06 20:51:16

Bardzo profesjonalne podejsie do sprawy :) profesjonalna obsluga :) wszystko na poziomie :)

 

Przemek

2014-02-26 14:46:06

Profesjonalizm w każdym calu.

Przygotowanie projektu, realizacja i produkcja- na każdym etapie współpraca z Krzysztofem to przyjemnośc. 

Ważnym elementem jest również szybki czas realizacji i rozsądna cena. 

POLECAM

 

Agnieszka

2014-01-30 07:46:01

Polecam: współpraca na najwyższym poziomie, indywidualne podejście do klienta, profesjonalizm. Na uwagę zasługuje również

wyjątkowa oprawa każdego nagrania oraz zdjęcia, dopasowana do indywidualnych preferencji klienta. Dla mnie również duży plus za

niską cenę, która w tym przypadku idzie w parze z wysoką jakością.

 

Roman

2014-01-29 21:43:32

Współpraca z Krzysztofem to czysta przyjemnośc. Miałem okazję z nim pracowac przy weselach, komuniach i powiem, że

Krzysztof robi to z wielkim zaangażowaniem, czysty profesjonalizm. Jest otwarty na wszelkie propozycje, a kamera czy aparat to

jego oczko w głowie. Polecam wszystkim.

 

katarzyna

2014-01-29 21:42:46

Super zrobione zaproszenia na osiemnastkę...super zrobione zdjęcia z imprezy ,,,polecam gorąco !!!

 

Ilona

2014-01-14 20:39:33

Współpracuję z Wami już od kilku dobrych lat, zawsze projekty realizowane są w sympatycznej atmosferze i z poczuciem humoru

;) 

 

Jesteście boscy ;)

 

Ula

2014-01-14 19:16:06

Świetne zdjęcia, miła atmosfera podczas sesji oraz niskie ceny. Polecam :) !

 

Ewa

2014-01-14 19:05:16

Profesjonalne usługi i miła atmosfera, polecam :)

 

Rafał

2014-01-13 23:09:25

Polecam. Pełen profesjonalizm. :)


 

Opinie naszych Klientów

Imię i Nazwisko:
Twój e-mail:
Opinia:
Wyślij
Wyślij
Opinia została wysłana - dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Wystaw o nas opinie

Copyright © 2011-2017, Kuźma-art.

Wszystkie prawa zastrzeżone!

KONTAKT

 

kom: 663 685 464

e-mail: videofilmowanie@o2.pl

UCZESTNICZYMY